Korvhantverk har produkter i fyra kategorier:
![](https://usercontent.one/wp/www.korvhantverk.se/wp-content/uploads/2016/09/Korvhantverk-korvar.jpg?media=1702480285)
Färskkorvar
Dessa korvar ska alltid tillagas. Stek eller grilla korven tills den är genomstekt eller har en kärntemperatur på 72 grader. Låt gärna korven vila under folie i tio minuter innan servering.
En extra bra sak med mjölksyrningen av våra färskkorvar är att skinnet inte spricker på grillen - happy cooking!
PS. Korvarna går utmärkt att frysa - bara tina dem långsamt när de ska användas & undvik micron. DS.
![](https://usercontent.one/wp/www.korvhantverk.se/wp-content/uploads/2018/06/EAN23559156.jpg?media=1702480285)
Varmrökta korvar
Dessa korvar är ätklara - kalla eller varma - vad som passar dig.
![](https://usercontent.one/wp/www.korvhantverk.se/wp-content/uploads/2016/10/fankal_korvhantverk.jpg?media=1702480285)
Lufttorkade korvar & helköttsprodukter
Dessa korvar är ätklara - kalla eller varma - vad som passar dig.