FAQ – Korvhantverk flyttar till Orust

Vi förstår att det blir många frågor när vi förändrar vår verksamhet så mycket – här kommer de svar vi kunnat komma på just nu – hör av er till telefonnumren nedan om vi glömt något!

Fråga: Jag gillar att grilla Korvhantverks färskkorvar (Parmesan, Fänkål, Rostad Vitlök & Chorizo) – kommer ni att fortsätta producera dessa?

Svar: Under hösten & vintern 2021-22 kommer vi tyvärr inte att kunna producera dessa, men vår tanke är att de ska finnas i butik igen lagom till grillsäsongen 2022.

***

Fråga: Jag gillar Korvhantverks värmebehandlade (ätfärdiga) korvar (Wienerkorv, Prinskorv, Bratwurst, Kabanoss, Isterband etc) – kommer man att fortsätta hitta dessa i butik?

Svar: Jajamensan, det kommer man att kunna! Förpackningen kanske inte ser exakt likadan ut som förut, men etiketten är densamma, och innehållet precis likadant som nu.

***

Fråga: Jag gillar Korvhantverks ölkorvar, salami & lufttorkade helköttsprodukter – kommer man att fortsätta hitta dessa i butik och hos restaurang-grossist?

Svar: Ja, det kommer man att kunna, men här kan det vara klokt att snabbt köpa upp sig på sina favoriter, eftersom de kan ta slut (och de har ruskigt lång hållbarhet). Ny produktion sker sannolikt våren 2022.

***

Fråga: Korvhantverk legotillverkar idag charkuterier till min gårdsbutik/webbutik – kommer detta att kunna fortsätta?

Svar: Tyvärr kommer vi inte att kunna göra det under flyttperioden, men när vi väl är igång på Kåröd våren 2022, då gör vi det gärna, och då lika fantastiskt som vanligt.

***

Fråga: Korvhantverk gör idag produkter speciellt för oss (sidfläsk, fänkålsfärs, salsiccia etc) – kommer detta att kunna fortsätta?

Svar: Tyvärr kommer vi inte att kunna göra det under flyttperioden, men när vi väl är igång på Kåröd våren 2022, då gör vi det gärna, och då lika fantastiskt som vanligt.

***

Fråga: Kommer ni att fortsätta vara KRAV-märkta framöver?

Svar: Innan jul JA, men från 2022 och framåt kommer vårt standardsortiment att ha EXAKT samma receptur som nu (dvs KRAV-märkt kött, ingen nitrit & inga e-nummer) men produkterna kommer inte att vara KRAV-märkta, bara ekologiska. Korven är dock precis densamma som nu.

Vi hoppas att vår flytt inte innebär för mycket besvär för er, och vi vill så gärna att ni följer oss på vår resa mot att skapa en helt ny hållbar destination på Kåröd, Orust. Vi är så tacksamma för ert intresse för Korvhantverk under dessa 10 år!  Vi ser fram emot ett nyväckt samarbete i vår.

Övriga frågor?                             Jon: 0708-149989          Catarina: 0709-582999