Vi flyttar & bygger hållbar charkdestination på Orust!

Vi kan nu stolta berätta att Korvhantverk under vintern 2021-2022 kommer att flytta sin verksamhet, från de gamla anrika lokalerna på Slakthusområdet i Stockholm, till en ny fantastisk och hållbar charkdestination på den svenska västkusten, närmare bestämt till Kåröd vid Stillingsön på Orusts insida.

                                                                                                       

På Kåröd ska vi inte bara fortsätta göra vår ekologiska prisbelönta chark i nybyggt charkuteri, utan vi ska också lägga till följande:

  • Gårdsbutik för vår korv & våra charkuterier, men också för andra lokala matproducenter – här kommer ni att hitta fantastiska smaker & produkter ni inte hittar någon annanstans!
  • Servering, där vi kommer att bjuda på enkel, rustik & smakrik mat med fermentering som gemensam nämnare – man behöver egentligen inte så mycket mer än bröd, ost, chark och lite grönsaker från:
  • Växthuset – bredvid charkuteriet kommer det att växa godsaker i växthuset, kryddträdgården & fruktträdgården – första spadtagen tas i sommar, och nästa sommar hoppas vi på solmogna tomater, prunkande örter och grönskande marker.

Som ni förstår är det sålunda hektiska dagar för Korvhantverk just nu, och det betyder att under höst, vinter & vår kommer vårt sortiment och vår produktion att vara aningens begränsade, och vi hoppas på förståelse för det. Läs gärna mer i denna FAQ.

Vi hoppas så innerligt gärna att ni följer med oss på denna spännande resa!

Vi ses på Kåröd!

Jon & Catarina Randow

Ägare & Grundare Korvhantverk

Du kanske också gillar

Säg nåt